Newly out from ntamo

Kuinka olla täydellinen by Ron Padgett, transl. by Aki Salmela; Nättiä kirjoitusta by Leena Rantanen (for children); Kakaduu! by Reetta Niemelä (for children); happi JA MUITA MINIMALISTISIA RUNOJA by Aram Saroyan, transl. by Kristian Blomberg and Harry Salmenniemi; punaisia vesikasveja lammen pinnalla mutta järistys tapahtui meren pohjassa by Hannimari Heino; filé by Jusu Annala; Sillat voitetaan kulkemalla by Karri Kokko; SLAM! 2009, ed. by Jouni Tossavainen and Leevi Lehto; Khaijamin lauluja by Omar Khayyam, transl. from Persian by Kiamars Baghbani and Leevi Lehto; Bodice Ripper Apart by Juri Nummelin; sorta vala by Teemu Helle; Kastelimme heitä runsaasti kahvilla by Timo Harju – and you better prepare for more in near future.

0 Responses to “Newly out from ntamo”


Comments are currently closed.